Democratic Eyewear
København

Fra starten var det os magtpåliggende at give vores kunder en sublim serviceoplevelse. Kun ved at sigte på at overgå kundernes forventninger kunne vi komme godt fra land med vores ambitiøse plan; nemlig en lille revolution i den optiske branche der efter vores mening var faldet i søvn og samtidig var alt for dyre. Vores høje ambitioner blev også styrende når der skulle indkøbes udstyr til vores synstestrum. I al ubeskedenhed har vi de mest avancerede udstyrede rum - og vores optikere er grundigt trænede i at bruge de nye avancerede muligheder. Både nar der er tale om synstest og sundhedstest. Grundige synstests er grundlaget for al den rådgivning som vores kunder får - både når der skal købes briller og kontaktlinser. Når vi støder på udfordringer og komplicerede øjne, har vi et samarbejde med førende øjenlæger, som kan stille de rigtige diagnoser og foretage den nødvendige behandling. I vores butikker fører vores egne designs - men der er også alle de nyeste modeller fra Tom Ford, Oliver Peoples, Moscot, Cutler & Gross, Haffmann & Neumeister, Savile Row, Specs Montana, Karen Walker, Etna Barcelona - og en række andre førende kvalitetsbrands.

FREDERIKSBERG


Frederiksberg butikken åbnede 2. november 2020 - og fra starten var der virkelig god respons på vores unikke koncept. Der var jo egentlig ikke behov for endnu en optiker på Gammel Kongevej hvor der i forvejen er virkelig mange optikere - både fra de store kæder og de mindre lokale optikere. Men der var brug for et koncept der tog udgangspunkt i kundens behov. Det var simpelthed for kompliceret at overskue de mange priser på såvel stel som glastyper. Nu var der kommet en butik på Frederiksberg der gjorde det enkelt og ukompliceret - samtidig med at priserne var meget lavere.  

BOOK SYNSTEST

Democratic Eyewear Frederiksberg
Gammel Kongevej 99, st. tv.
1850 Frederiksberg C

Email: frb@democraticeyewear.com
Tlf.: 35 26 20 00

CVR: 41759623

ØSTERBRO

Det var her det hele startede. Butikken på Østerbrogade 54 var den første af Democratic Eyewear butikkerne og den slog dørene op den 12. oktober 2019. Samtidig er det også her vi har vores kontorer. Når vi ikke er optaget andetsteds er det her vi sidder og arbejder. Selv om vi har et internationalt navn, er vi pure danske. Det er her vores grundlæggere Stig, Lone og Thomas sidder og arbejder når de ikke er på farten.

BOOK SYNSTEST

Democratic Eyewear Østerbro
Østerbrogade 54
2100 København

Email: frb@democraticeyewear.com
Tlf.: +45 3929 2100

CVR: 41759623