Er du vores nye økonomiblæksprutte?

Vi er en virksomhed med ambitioner ad libitum – og de er nærmest kun blevet større i den forholdsvis korte periode vi har eksisteret. Det har nemlig vist sig at vores brillekoncept holder så meget vand, at vi allerede nu har sat næsen op efter meget mere.

Konceptet er simpelt: Vi sælger kvalitets briller, solbriller og kontaktlinser til priser som man ellers ikke kan få i Danmark. Vi har mærkevarer; både vores egne – men også de kendte som Tom Ford, Oliver Peoples, Cutler & Gross, Haffmans & Neumeister.

Til gengæld er vores butikker flottere end nogle andre vi har set – og vores optikere er trænet i vores, udstyr som er nyt, og det absolut bedste på markedet.

I det hele taget er ”kvalitet” nok det begreb vi arbejder mest med – og det at hæve kvalitetsopfattelsen for kunderne er vores ledestjerne og det vi navigerer efter i hverdagen.

Stillingen:
Du får en alsidig og selvstændig stilling, hvor du både får ansvaret for virksomhedens bogholderi samtidig med, at du beskæftiger dig med andre interessante opgaver. Du står for al bogføring, diverse afstemninger, momsindberetning, lønkørsler, fakturering, debitor- og kreditorstyring, kasseafstemninger og månedsrapporting.

Dvs. alle de gængse opgaver, som hører til et bogholderi. Det forventes, at du kan klargøre det hele til revisor, som udarbejder det endelige årsregnskab.

Pt har vi ikke nok arbejde til en fuldtidsstilling. Det er i første omgang en deltidsstilling.

Du har erfaring fra en stilling som bogholder og har derfor den sikkerhed som gør dig 100% selvstyrende.

Du er flydende i dansk i skrift og tale og kan – som minimum - begå dig på engelsk.

Derudover er du vant til at arbejde med IT og digitale værktøjer.

Det er et krav, at du har stor erfaring i at arbejde med de gængse økonomiplatforme. Hvis du oven i købet er superbruger af Econnomic – er det et ekstra plus.

Arbejdstid:
Vi tror du skal starte med 1-2 dage om ugen – men også at det hurtigt kan blive til flere dage.

Løn:
Du får en fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer og arbejdstid.

Reference:
Du kommer til at arbejde tæt sammen med alle 3 partnere: Lone Lorentzen, Stig Hansen & Thomas Falck – med reference til sidstnævnte.

Arbejdssted: 
Østerbrogade 54 (lige ved Sortedams Sø) 

Ansøg:
Send en mail med dit CV og relevante detaljer til CEO Thomas Falck på tf@democraticeyewear.com.

Hvis du har spørgsmål kan du ringe til Thomas på mobil: 5382 0824