Nyheder 19/12/2019

Skrevet af: Democratic Eyewear

Vi er stolte af at kunne præsentere 3 nye brands i vores butik på Østerbrogade 54 i København

News 19/12/2019

Le Specs

Siden 1979 er Le Specs blevet kendt globalt for deres ikoniske og innovative solbrillekollektioner til overkommelige priser. Med et ry som den ultimative sommeraccessory har Le Specs skabt et internationalt kultfølge og er blevet en ægte trendsetter på den internationale modescene.

Designet fra Le Specs bliver idag set båret af stjerner som Beyoncé, Rihanna, Gigi Hadid, Lady Gaga og Justin Bieber. Hos Democratic eyewear har vi nu briller med styrke af Le Specs design. 

  

Karen Walker

Vi har eneforhandlingen af det New Zealandske luksus brand Karen Walker.

Karen Walker har med sin excentriske og elegante stil har skabt et følge af internationale stjerner. Hendes tøj, smykker, tasker, dufte og nu også brilledesigns har taget design- og modeverden med storm.

Karen Walker's design er en intelligent leg med kulturelle undertoner, sammensmeltning af "luxe og street" og maskulinitet og femininitet. En fin balance mellem det ekstreme look og bærbarhed.


Belvie

Belvie er et fransk niche brand. Kreeret af Optika en fransk optiker med 40 års erfaring og med passion for håndlavet kvalitet. Kollektionen er designet for kunder som favner individualitet of diversitet.