Journal

Få den bedste glaskvalitet hos Democratic Eyewear

Democratic Eyewear går utroligt meget op i gennemsigthed og ærlighed. Det betyder, at vi har fjernet alle ekstraomkostninger for dig som kunde. Kort fortalt slipper du for at skulle betale en skyhøj pris uden af gå på kompromis med kvaliteten.

Læs mere

Natteblindhed: Alt du skal vide

Har du problemer med at se i mørket? Så kan det meget vel tænkes, at du er natteblind. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på, og hvad årsagerne er til lidelsen.

Læs mere

Ondt bag øjet og hovedpine: Hvorfor oplever jeg det?

I dette blogindlæg vil vi berøre de forskellige årsager til smerter bag øjet og hovedpine, og hvordan det kan hænge sammen med hovedpine.

Læs mere

Sorte pletter og fluer for øjnene: Noget at være bange for?

Oplever du sorte pletter og fluer for øjnene? Læs mere om hvad årsagen til dette kan skyldes, og hvad du skal være særligt opmærksom på.

Læs mere

Tics i øjet forklaret: Årsager, symptomer og behandling

Har du oplevet tics i øjet? Bliv klogere på de forskellige faktorer, som kan påvirke og udløse denne ubehagelige tilstand i øjet.

Læs mere

Stilguide: Sådan finder du de rigtige briller til din ansigtsform

Det kan være svært at finde det helt rigtige brillestel til din ansigtsform. De fleste af os har prøvet at stå og prøve et hav af forskellige briller uden helt at vide hvilken type brille, der passer til vores ansigt.

Læs mere