Journal

Democratic Eyewear Odense

Efter kun godt 4 måneder i København er vi allerede klar til at åbne vores næste butik i Odense. I København har modtagelsen været overvældende – og nu åbner vi i Odense med lokale partnere.

Read the story

Nyheder 19/12/2019

Vi er stolte af at kunne præsentere 3 nye brands i vores butik på Østerbrogade 54 i København

Read the story

Håndlavet demokrati – vores design filosofi

Vores design filosofi er at skabe smukke, moderne og unikke produkter fremstillet af de bedste materialer, der aldrig går af mode – til priser, der er i øjenhøjde med din pengepung.

Read the story

Vi er stolte af vores brands – og prisen vi kan sælge dem til

Vores brand portefølje er håndplukket og nøje afstemt med vores høje idealer om at levere den bedste kvalitet. Porteføljen består af brands som appellerer til kunden, der forventer værdi for pengene og høj kvalitet - og som elsker lækkert design.

Read the story

Stelkvalitet – for os er godt nok ikke godt nok

Hos os føler du dig ikke snydt, når du køber briller. Vi har ærlige priser på eksklusive håndlavede brillestel af Italiensk acetat, Japansk titanium og tysk producerede komponenter – og ingen ekstra tillæg for det ene og det andet.

Read the story

Vores glas – den ypperste præcisionsteknologi stiller skarpt så du kan se skarpt

Hvert eneste af vores glasprodukter er omhyggeligt skabt ud fra en unik og avanceret præcisions teknologi og tilpasset til at imødekomme kundens individuelle behov. 

Read the story