Kvalitetsbriller til alle.

Optiker Østerbro

København – Østerbro

Østerbrogade 54 2100 Kbh Ø

+45 39 29 21 00

Vores butik på Østerbrogade 54 var den første butik vi åbnede. Lige ved søerne fandt vi den bedste beliggenhed vi kunne forestille os. Vi slog dørene op og tog de første synstests d. 12. oktober 2019.

Vore idé om at tilbyde kvalitetsbriller til gennemsigtige og klare priser – havde fået et hjem. Vi investerede i det mest avancerede udstyr – og ansatte kompetente optikere. Det varede ikke længe før de lokale fra Østerbro begyndte at strømme til – for selv om der ligger endog rigtigt mange optikere indenfor en kort radius var der ingen der kunne matche vores priser og kvalitet.

I forbindelse med vores butik har vi vores kontor hvor 8-10 mennesker hver dag mødes og laver de forskellige opgaver som der skal til for at få hjulene til at snurre i vores 6 butikker.

Optiker Frederiksberg

København – Frederiksberg

Gl. Kongevej 99 1850 Frb. C

+45 35 26 20 00

I november 2020 åbnede vi vores næste københavnerbutik. Vi havde længe flirtet med området omkring Værnedamsvej – uden dog at kunne få fat i det helt rigtige lejemål. Butikken på Gammel Kongevej slog dørene op d 2. november – og igen følte vi os helt hjemme fra første dag.

Frederiksbergere var lige så åbne over for vores ærlige koncept som vi allerede havde oplevet på Østerbro. Hurtigt var vi i gang – og vores TrustPilot røg helt i top – som den bedst bedømte af alle optikere.

Lyngby

Lyngby Hovedgade 35 2800 Kongens Lyngby

+45 51 33 00 28

Lyngby Hovedgade 35 ligger vores senest åbnede butik. Igen havde vi brugt flere måneder på at istandsætte og klargøre lejemålet – så vi kunne få nøjagtig den beliggenhed som vi ønskede – og få den flotteste indretning som vores arkitekt kunne komme op med.

Den 2. juli 2022 tog vi imod kunderne – og butikken lover godt for fremtiden så folk i Lyngby og opland altid kan få de lækreste briller til rimelige og transparente priser.

Valby

Valby Torvegade 21, 2500 Valby

+45 30 51 00 25

Så kom det helt rigtige lokale i Spinderiet - og efter en gennemgribende istandsættelse og nyindretning var vi klar til at slå dørene op den 2. oktober 2023. Således blev Valby vores 4. butik i københavnsområdet. 

Vi har længe haft Valby i kikkerten da der åbenlyst manglede en optiker med kvalitetsstel til lave priser. En optiker hvor man også kan få de store brands som Tom Ford, Oliver Peoples, Cutler & Gross m.fl. til uhørt lave priser. 

Odense

Klaregade 7 5000 Odense

+45 71 70 50 00

I det mest charmerende kvarter åbnede vi vores butik nr. 2. Klaregade 7 blev på den måde omdrejningspunktet for kvalitetsbriller til gode priser. Også her har vi mærker som Tom Ford, Oliver Peoples, Cutler & Gross m. fl.

De to lokale optikere, Annette og Dorthe, var fra starten forelskede i konceptet og blev dermed de første franchisepartnere i Democratic Eyewear – og de har ikke set sig tilbage lige siden.