Democratic Eyewear - Valby

Democratic Eyewear Valby

Valby Torvegade 21
2500 Valby
Se på kort

Åbningstider:
Mandag       10 - 19
Tirsdag        10 - 19   
Onsdag       10 - 19
Torsdag       10 - 19
Fredag        10 - 19
Lørdag        10 - 16
Søndag        Lukket

Telefon: +45 30 51 00 25 
E-mail: valby@democraticeyewear.com
VAT no.: 41075805

 

BOOK SYNSTEST

I vores butik i Spinderiet vil du, ligesom i vores andre butikker, blive mødt af vores professionelle optikere, der står klar til at hjælpe med en synstest og en frisk kop kaffe. I vores butikker har vi det fineste udstyr som penge kan købe - og optikerne er altid opdateret med seneste viden. 
Med en synstest kan vi vurdere, hvilke udfordringer der er med dit syn, hvilken styrke du skal bruge og samtidig give dig et sundhedstjek af dine øjne. Det er hurtigt og smertefrit, så der er ingen grund til at udskyde det. Bestil en tid til synstest i Valby allerede i dag. 
Er du på udkig efter en optiker i Valby - så kig ind i Spinderiet og lad os hjælpe dig med at finde frem til de flotteste briller.

Stort udvalg af kvalitetsbriller fra de største brands

Hvad enten du er på udkig efter herrebriller, damebriller, solbriller til herrer eller solbriller til damer, så har vi helt sikkert noget for dig. Vi har et stort sortiment af kvalitetsbriller- og solbriller, og forhandler et stort udvalg af designerbrands samt vores eget brand.

Så hvis du er på udkig efter moderigtige briller i Valby, så kig ind forbi vores butik på Valby Torvegade 21. Vores dygtige optikere står altid klar til at rådgive dig! 

Læs mere om vores brands her.

 

Book en synstest i vores butik i Valby

I vores butik i Valby kan du få foretaget en synstest af vores dygtige og autoriserede optikere.

Med en synstest kan vi vurdere, hvilke udfordringer der er med dit syn, hvilken styrke du skal bruge og samtidig give dig et sundhedstjek af dine øjne. Det er hurtigt og smertefrit, så der er ingen grund til at udskyde det. Bestil en tid til synstest i Valby allerede i dag. 

Læs mere om hvad selve synstesten består af her

BOOK SYNSTEST

 

Besøg vores andre butikker: