Frame Montana

Grundlæggeren af Frame Montana, sydkoreanske Younghoon "Montana" Choi, etablerede brandet som en reaktion på sin egen utilfredshed med de moderne genoptryk af franske og amerikanske brille-klassikere, der fylder markedet. Resultatet er moderne fortolkninger af klassiske, enkle briller i høj kvalitet. Frame Montana mixer den franske vintage brille-modes smagfulde kurver, chic stil og flydende form med den amerikanske vintage-stils råhed og back to basics-attitude.

Frame Montana er små kunstværker, udformet som smukke brillestel

Hos Frame Montana bliver der ikke gået på kompromis med materialerne. Brandets stel er lavet af den fineste italienske acetat, produceret på den originale italienske fabrik Mazzucchelli, der er en af ​​verdens førende inden for fremstilling og distribution af acetat: Et plastmateriale, der traditionelt anvendes til fremstilling af brille- og solbrillestel.


Med et stel fra Frame Montana får du et helt igennem velproduceret og uforudsigeligt design. Hver enkelt stel er håndlavet i Sabae, Japan, efter gamle traditioner af håndværkere med over 50 års erfaring. Det er resultatet af kompromisløst håndværk, kogt ned til moderne men samtidig klassiske briller og solbriller i high-end-kategorien.


[Se vores udvalg af Frame Montana briller]


[Se vores udvalg af Frame Montana solbriller]

Frame Montana briller på en pude