Democratic Eyewear – Lyngby

Democratic Eyewear i Lyngby 

Lyngby Hovedgade 35
2800 Kongens Lyngby
Se på kort

Telefon: +45 51 33 00 28
E-mail: lyngby@democraticeyewear.comPå Lyngby Hovedgade 35 ligger vores senest åbnede butik. Igen havde vi brugt flere måneder på at istandsætte og klargøre lejemålet – så vi kunne få nøjagtig den beliggenhed, vi ønskede – og få den flotteste indretning, som vores arkitekt kunne komme op med.

Den 2. juli 2022 tog vi imod kunderne – og butikken lover godt for fremtiden, så folk i Lyngby og opland altid kan få de lækreste briller til rimelige og transparente priser.

I vores butik på Lyngby Hovedgade vil du, ligesom i vores andre butikker, blive mødt af vores professionelle optikere, der står klar til at hjælpe dig med at finde dine nye favoritbriller.
Er du på udkig efter en optiker på i Lyngby? Kig ind og lad os hjælpe dig med at finde frem til de perfekte briller til dit synsbehov. 

Stort udvalg af kvalitetsbriller fra de største brands

Hvad enten du er på udkig efter herrebriller, damebriller, solbriller til herrer eller solbriller til damer, så har vi helt sikkert noget for dig. Vi har et stort sortiment af kvalitetsbriller- og solbriller, og forhandler et stort udvalg af designerbrands samt vores eget brand.

Så hvis du er på udkig efter moderigtige briller i Lyngby, så kig ind forbi vores butik på Lyngby Hovedgade. Vores dygtige optikere står altid klar til at rådgive dig! 

Læs mere om vores brands her. Book en synstest i vores butik i Lyngby

I vores butik i Lyngby kan du få foretaget en synstest af vores dygtige og autoriserede optikere

Med en synstest kan vi vurdere, hvilke udfordringer der er med dit syn, hvilken styrke du skal bruge og samtidig give dig et sundhedstjek af dine øjne. Det er hurtigt og smertefrit, så der er ingen grund til at udskyde det. Bestil en tid til synstest i Lyngby allerede i dag. 

Læs mere om hvad selve synstesten består af her

BOOK SYNSTEST

 

Besøg vores andre butikker:

Åbningstider Lyngby