Democratic Eyewear – Odense

Democratic Eyewear brillebutik i Odense

Klaregade 7
5000 Odense
Se på kort

CVR: 41075805
Telefon: +45 71 70 50 00
E-mail: odense@democraticeyewear.com

 

Democratic Eyewear i Odense er den første franchisebutik under navnet Democratic Eyewear. Butikken er ejet af de to optometrister Annette Engelbreth Holst og Dorthe Thuesen Skjoldager – som begge er fra Odense.

Som i de andre Democratic Eyewear butikker er der fokus på at give kunderne en serviceoplevelse,der overgår forventningerne. Med disse høje ambitioner i fokus har vi valgt, at vores synstestrum er udstyret med det nyeste teknologi. Derfor er alle vore optikere også grundigt trænede i at bruge disse avancerede muligheder – både når der er tale om synstest og om sundhedstest.

Book synstest Odense

Grundige synstest er grundlaget for al den rådgivning, vores kunder får – både når der skal købes briller og kontaktlinser. Når vi støder på udfordringer og komplicerede øjne, har vi et samarbejde med førende øjenlæger, som kan stille de rigtige diagnoser og foretage den nødvendige behandling.

Læs mere om hvad selve synstesten består af her

BOOK SYNSTEST

Om os

Democratic Eyewear er trods navnet lige så dansk som Den Lille Havfrue og rødgrød med fløde – og når vi designer vores egne brillestel er det med udgangspunkt i vores danske og skandinaviske designtradition med rene og simple linjer. Denne tankegang gør sig også gældende, når vi udvælger de brands, vi fører i vores butikker.

Hvad enten du er på udkig efter herre briller, dame briller, solbriller til herrer eller solbriller til damer, så har vi helt sikkert noget for dig. Vi har et stort sortiment af kvalitetsbriller- og solbriller, og forhandler et stort udvalg af designerbrands samt vores eget brand.

Så hvis du er på udkig efter briller i Odense, så kig ind forbi vores butik. Vores professionelle team står klar til at rådgive dig!

I vores butikker har vi blandt andet følgende brands: Tom Ford, Karen Walker, Oliver Peoples, Cutler & Gross, Savile Row, Massada, Haffmanns & Neumeister og en række andre førende kvalitetsbrands.

 

Besøg vores andre butikker

Åbningstider Odense