Democratic Eyewear – Odense

Democratic Eyewear brillebutik i Odense

Klaregade 7
5000 Odense
CVR: 41075805

Tlf: +45 7170 5000
Mail: odense@democraticeyewear.com
Se på kort

 

Democratic Eyewear i Odense er den første franchise butik under brandet Democratic Eyewear. Butikken er ejet af de to optometrister Annette Engelbreth Holst og Dorthe Thuesen Skjoldager – som begge er fra Odense.

Som i de andre Democratic Eyewear butikker er der fokus på at give kunderne en serviceoplevelse – der overgår forventningerne. Med disse høje ambitioner i fokus har vi valgt at vores synstestrum er udstyret med det nyeste teknologi – og alle vore optikere er grundigt trænede i at bruge disse avancerede muligheder – både når der er tale om synstest og om sundhedstest.

Om os

Democratic Eyewear er trods navnet lige så dansk som Den Lille Havfrue og rødgrød med fløde – og når vi designer vores egne brillestel er det med udgangspunkt i vores danske og skandinaviske designtradition med rene og simple linier. Denne tankegang gør sig også gældende når vi udvælger de brands vi fører i vores butikker.

I vores butikker har vi blandt andet følgende brands: Tom Ford, Karen Walker, Oliver Peoples, Cutler & Gross, Savile Row, Massada, Haffmanns & Neumeister og en række andre førende kvalitetsbrands.

Book synstest Odense

Grundige synstest er grundlaget for al den rådgivning vores kunder får – både når der skal købes briller og kontaktlinser. Når vi støder på udfordringer og komplicerede øjne, har vi et samarbejde med førende øjenlæger, som kan stille de rigtige diagnoser og foretage den nødvendige behandling.

BOOK SYNSTEST

Besøg vores andre brillebutikker