Specs Montana

Specs Montana er et sydkoreansk brand, baseret på Frame Montanas DNA. De designer smukke brillestel, der kombinerer den franske stils smukke kurver med den amerikanske brillemodes simple stil og effektivitet i en fin harmoni. Specs Montana designer forskellige genfortolkninger af stilarterne, for at udvide dine muligheder for at variere din stil og dit udtryk.

Specs Montana: Et innovativt take på brillebranchen

Det er Specs Montanas mål at gøre klassiske brilledesigns let tilgængelige med rimelig priser, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet og det gode håndværk. Materialerne er i orden, og alle brillestel bliver håndlavet efter gamle traditioner af japanske håndværkere med over 50 års erfaring. Med Specs Montana får du et velproduceret og uforudsigeligt design – en nyfortolkning af de franske og amerikanske klassikere, som vi kender dem. 


Brug Specs Montanas smukke brille- og solbrilledesigns til at sætte et personligt præg på dit look, uanset om du er på vej til fest eller ind på kontoret en mandag morgen. De tilbyder et bredt udvalg af modeller og farver, så du kan finde netop det design, der gør det bedste for dig. 
Se vores udvalg af Specs Montana briller


Se vores udvalg af Specs Montana solbriller

 

lysebrune Specs Montana briller