Book synstest

Hos Democratic Eyewear kan du få foretaget en synstest af en af vores mange dygtige og professionelle optikere. Med en synstest kan vi vurdere, hvilke udfordringer der er med dit syn, hvilken styrke du skal bruge og samtidig give dig et sundhedstjek af dine øjne.

Det er hurtigt og smertefrit, så der er ingen grund til at udskyde det. Bestil en tid til synstest allerede i dag. 


Få taget en synstest hos Democratic Eyewear

Er du i tvivl om, hvorvidt du bør bruge briller? Hos Democratic Eyewear står vores dygtige og professionelle optikere altid klar til at hjælpe, rådgive og yde ekspertviden omkring dine øjne og dit syn. Vi skal nok hjælpe dig med at finde frem til, hvilken styrke du skal bruge, samt hvorvidt briller eller kontaktlinser er det rette valg for dig.

Vi starter med at foretage en grundig synstest af dine øjne. Her benytter vi det nyeste og mest avancerede udstyr til udførelsen af vores synstest, som vores optikere er specialuddannede og grundigt trænet i at bruge.

Vi kan også foretage et sundhedstjek af dine øjne, når du får lavet en synstest hos os. På den måde kan vi forebygge eventuelle sygdomme i øjnene eller sørge for, at mulige øjensygdomme behandles korrekt. I denne forbindelse er vores samarbejde med førende øjenlæger en helt naturlig del af vores hverdag.

Bestil en tid online allerede i dag og kom forbi en af vores butikker til synstest i, OdenseLyngby eller på Frederiksberg eller Østerbro.

Hvornår er der behov for en synsprøve?

Som udgangspunkt anbefales det, at du får foretaget en synstest hvert andet år som minimum, også selvom du allerede bruger briller. Det skyldes, at vores syn ændrer sig over tid.
Med regelmæssige synstest kan din optiker dermed holde øje med, om du skal skifte til en anden brillestyrke.

Det er også en rigtig god idé at få foretaget et sundhedstjek af dine øjne, samtidig med at du får foretaget din synstest. Synet er nemlig en af vores vigtigste sanser, og derfor er det utroligt vigtigt, at vi passer godt på det.

Det er særligt vigtigt, at du får tjekket dine øjne, hvis du oplever symptomer såsom trætte, tørre eller kløende øjne, eller hvis du oplever lysglimt eller pletter for øjnene. Her kan vores optikere hjælpe til, at finde en mulig årsag til disse problemer og rådgive om en løsning.

Ofte kan sygdomme i øjnene eller decideret synstab forebygges, hvis blot man husker at få foretaget regelmæssige synstests.

Synstest for børn

Hos Democratic Eyewear tilbyder vi synstest for børn såvel som voksne. Det eneste krav er, at barnet skal være fyldt 11 år. Vi ved hvor stor en betydning synet har for børns trivsel og læring. Derfor står vi klar til at hjælpe dit barn med at finde de rette briller eller kontaktlinser. Her kan vores optikere også foretage et sundhedstjek på dit barns øjne for at være sikker på, at alt er som det skal være.

Vores optikere har god erfaring med at foretage synstest på børn og gør det altid med stor tålmodighed og omhu, så alle kan gå derfra med en god oplevelse. Det skal nemlig være en fornøjelse at få nye briller - ikke en pine.

Er dit barn under 11 år gammelt, skal synstesten foretages af en øjenlæge.

Hvad koster en synsprøve?

Prisen på synsprøver varierer fra sted til sted. Hos Democratic Eyewear er enkle, gennemsigtige principper noget, der gennemsyrer hele vores tankegang, og derfor har vi også gennemsigtige priser på alle vores produkter og ydelser. Det betyder, at der ikke står noget med småt, og du betaler derfor kun for det, som der er blevet oplyst.

Nedenfor kan du se en oversigt over vores priser på synstest og sundhedstjek

Du kan læse nærmere om   vores priser her