Tom Ford

Tom Ford briller og solbriller er et must-have for den mode- og kvalitetsbevidste forbruger. Du kan altid finde en brille, der matcher din personlige stil, i en af Tom Fords mange brille- og solbrillemodeller, der findes i et varieret udvalg af markante og neutrale farver.


Med en kombination af luksuriøse materialer, sofistikeret design og en touch af rebelsk attitude, er Tom Ford briller og solbriller et sikkert valg til enhver modebevidst personlighed. Designeren forener nytænkning i moden med klassiske designs, og formår på den måde at holde sine briller moderne og tidløse på samme tid. 

Om Tom Ford

Den amerikanske modedesigner Tom Ford er i dag velkendt og anerkendt verden over. Designeren har en lang historie inden for mode- og skønhedsbranchen, og har siden han grundlagde brandet i 2005, været kendt for sin unikke vision, stilfulde tilgang til og stærke passion for design. Inden Tom Ford slog sit eget navn og brand fast, var han kreativ direktør hos det franske modehus Yves Saint Laurent og det italienske modehus Gucci. I dag er Tom Ford et veletableret brand, kendt for sine luksuriøse kollektioner af både modetøj, dufte, ure, tasker og ikke mindst briller og solbriller.


Thomas Carlyle Ford blev født i Austin, Texas, i 1961, men voksede op i Santa Fe i New Mexico. Som teenager flyttede Ford til New York for at læse kunsthistorie på universitetet, men begyndte senere at læse arkitektur i stedet. 


I 1990 flyttede Tom Ford til Milano for at arbejde som designer for det store modehus Gucci, hvor han 4 år senere blev udnævnt som kreativ direktør. I år 2000 blev han også titlen som kreativ direktør i modehuset Yves Saint Laurent, og havde i flere år sit kreative virke i begge modehuse.


I 2005 blev skabelsen af brandet Tom Ford annonceret. Siden dag ét har brandet og dets designunivers haft stor popularitet og været en stor succes i alt, hvad det har kastet sig ud i. Tom Ford har bragt sin sofistikerede tilgang til moderne mode med ind i eget brand, og har formået at skabe en verdenskendt succesforretning. Med udgangspunkt i stil, elegance, luksuriøsitet og eksklusivitet er Tom Ford blevet et brand, der henvender sig til en bred skare af modebevidste kunder. 


Tom Ford har i sin karriere vundet et hav af priser, blandt andet Vogue Fashion Awards, Elle Style Awards, Time Magazine’s Best Fashion Designer-pris og mange andre. 

Tom Ford briller er komfort, elegance og kvalitet, forenet. 

Alt, hvad Tom Ford designer er synonym med eksklusive materialer i høj kvalitet, godt håndværk og tidløs elegance. Han har skabt et brand med stil og en vision, der sætter standarden for luksussegmentet i modeverdenen. Derfor er du sikker på ikke at gå galt i byen, når du vælger Tom Ford briller. 


Tom Ford et bredt udvalg af flotte og detaljerede steltyper, der passer til enhver personlighed og stil. Du kan finde modeller med alt fra rektangulære stel og den klassiske runde brille til den moderne katteøje-form samt den retro panto-brille, der er blevet meget populær igen.  


Brug Tom Ford briller til at tilføje et touch af elegance til dit daglige look, eller bær dem til en særlig lejlighed for at få dit outfit til at skille sig ud.

Tom Ford solbriller: Eksklusiv, afdæmpet sexappeal

Med et par solbriller fra Tom Ford er du garanteret et produkt af høj kvalitet og med et tidløst design – et ægte fashion statement, krydret med eksklusiv sexappeal. De kombinerer stil, kvalitet og komfort i en perfekt harmonisk pakke. Hver eneste detalje er nøje gennemtænkt for at give dig et moderigtigt og fashionabelt look – uanset om du er på stranden, i byen eller på vej på kontoret. 


Udforsk de mange udtryksmuligheder, som Tom Fords solbrille-kollektioner tilbyder i det store udvalg af steltyper, former samt markante og neutrale farver. Find din favorit blandt de klassiske og moderne stel og oplev den forskel, en luksuriøs solbrille kan gøre for dig. 

Tom Ford leverer håndlavede briller af høj kvalitet til både mænd og kvinder

Med briller og solbriller i et bredt udvalg af stilarter til både mænd og kvinder, har Tom Ford gjort et seriøst indtryk i brillebranchen. Gedigent og overlegent håndværk i kombination med førsteklasses materialer fra blandt andet Italien, har altid været en stor prioritering i Tom Fords design og produktion.



Se vores udvalg af Tom Ford briller


Se vores udvalg af Tom Ford solbriller

 

Mørke Tom Ford briller