Democratic Eyewear – Frederiksberg, København

Democratic Eyewear brillebutik på Frederiksberg

Gl. Kongevej 99
1850 Frb. C
Se på kort

CVR: 41759623
+45 35 26 20 00
frb@democraticeyewear.com

Kom forbi vores Democratic Eyewear brillebutik på Frederiksberg

I november 2020 åbnede vi vores næste københavnerbutik. Vi havde længe flirtet med området omkring Værnedamsvej – uden dog at kunne få fat i det helt rigtige lejemål. Butikken på Gammel Kongevej slog dørene op d 2. november – og igen følte vi os helt hjemme fra første dag.

Frederiksbergborgerne var lige så åbne over for vores ærlige koncept, som vi allerede havde oplevet på Østerbro. Hurtigt var vi i gang – og vores TrustPilot røg helt i top – som den bedst bedømte af alle optikere. Det er vi stolte over. Hos os sætter vi nemlig altid god tid af til hver enkelt kunde, så vi er sikre på, at du finder dine drømme briller.

I vores butik på Frederiksberg vil du, ligesom i vores andre butikker, blive mødt af vores professionelle optikere, der står klar til at hjælpe dig med at finde dine nye favorit briller.
Er du på udkig efter en optiker på Frederiksberg? Kig ind og lad os hjælpe dig med at finde frem til de perfekte briller til dit synsbehov. 

Stort udvalg af kvalitetsbriller fra de største brands

Hvad enten du er på udkig efter herre briller, dame briller, solbriller til herrer eller solbriller til damer, så har vi helt sikkert noget for dig. Vi har et stort sortiment af kvalitetsbriller- og solbriller, og forhandler et stort udvalg af designerbrands samt vores eget brand.

Så hvis du er på udkig efter moderigtige briller på Frederiksberg, så kig ind forbi vores butik på Gl. Kongevej (tæt på Værnedamsvej). Vi står klar til at rådgive dig! 

Læs mere om vores brands her. 

Book en synstest i vores butik på Frederiksberg

I vores butik på Frederiksberg kan du få foretaget en synstest af vores dygtige og autoriserede optikere. 

Med en synstest kan vi vurdere, hvilke udfordringer der er med dit syn, hvilken styrke du skal bruge og samtidig give dig et sundhedstjek af dine øjne. Det er hurtigt og smertefrit, så der er ingen grund til at udskyde det. Bestil en tid til synstest allerede i dag. 

Læs mere om hvad selve synstesten består af her

BOOK SYNSTEST 

Besøg vores andre butikker

Åbningstider Frederiksberg