Cutler and Gross

Cutler and Gross er et britisk luksus brillemærke, grundlagt i 1969 af vennerne Graham Cutler og Tony Gross. De unikke brillekollektioner bliver designet fra hovedkvarteret i London og derefter håndlavet af erfarne håndværkere i Italien med de bedste materialer. 


Det var takket være godt ry og almindelige mund til mund-fortællinger, at den dengang lille optiker på Londons Knightsbridge snart blev et fuldt udbygget mekka for kunstnere, rockstjerner, forfattere og kongelige. Sammen skabte parret Cutler and Gross den perfekte balance mellem smag og teknikalitet, hvilket hurtigt cementerede deres ry som brancheledere inden for briller.


Cutler and Gross designer briller ud fra princippet om, at det ikke kun handler om, hvordan vi ser verden, men også om, hvordan andre ser os. De har fra starten været på forkant med deres optiske designs og været banebrydende pionerer, der disruptede brillemarkedet og blev efterlignet af andre.

Cutler and Cross mørke briller

Cutler and Cross: Til individualisten og excentrikeren

Med Cutler and Gross får du overlegen komfort og unikt design samlet i en håndlavet brille af det bedste italienske acetat. Brandet sætter en ære i at lade dig se de små ujævnheder og rå kanter – alt det, der giver karakter til både brillen og dit look.

Cutler and Gross kombinerer det fineste italienske håndværk med en cool stil, der bæres af mange berømtheder inden for musik, film og kunst. De laver nye fortolkninger af klassikere, så de passer til det moderne publikums ansigter og livsstil. Med Cutler and Gross får du altså forfriskende farver og nye dimensioner på de klassiske stel, så du kan markere din personlige stil og udtryk.

Se vores udvalg af Cutler and Gross briller