Haffmans & Neumeister

Haffmans & Neumeister bygger på en 20-år lang historie med banebrydende design. Brødrene Daniel og Philipp Haffmans og deres mangeårige partner, Jean-Pierre Neumeister, grundlagde Haffmans & Neumeister i 2016, efter tidligere at have etableret ic! berlin og MYKITA.


Den tyske brilleproducent har fra deres hovedkvarter i Berlin-Schöneberg gjort en dyd ud af at designe, udvikle, producere og distribuere briller internt i virksomheden. Det gør de, fordi de sætter miljøbeskyttelse og uafhængighed af forsyningskæder højt på prioriteringslisten. Haffmans & Neumeister bruger også genbrugsmaterialer på så mange produktionsområder, som muligt. For eksempel er brillernes brilleetui lavet af læderrester.

Et par Haffmans & Neumeister

 

Haffmans & Neumeister: Briller inspireret af typografien

Det minimalistiske og tidsløse design er essentielt for Haffmans & Neumeisters briller og solbriller, der er kendt for deres ultra tynde og elegante håndlavede produkter i fleksibelt rustfrit stål. Deres nyeste kollektion ligger i spændet mellem klassisk komfort og futuristisk mode – det er altså et alsidigt brand, der gør plads til alle og ønsker at tilbyde et bredt udvalg af briller af høj kvalitet. 

 

Haffmans & Neumeisters kollektioner er inspireret af typografiens logik. Du finder både den sarte “ultralight” og den massive “bold”. De to versioner er lavet i hhv. rustfrit stål og chunky acetat, der også understøtter både navne og looks i kollektionerne.

 

Den store alsidighed i Haffmans & Neumeisters briller og solbriller giver dig mange muligheder for at udtrykke din stil. Du kan nemt sammensætte dem med det, din dag byder på.  

 

Se vores udvalg af Haffmans & Neumeister briller

 

Se vores udvalg af Haffmans & Neumeister solbriller