Karen Walker

Det er Karen Walkers karakteristiske energi og optimisme, der definerer det internationale brand. De smarte designs rammer tidens mode og har altid en kulturel undertekst, der udfordrer polerne i de forskellige stile og udtryk. Det har gjort Karen Walkers brilledesigns nyskabende, men samtidig lette at bære og inkorporere i en stil. 


Karen Walker har etableret en stor international popularitet med hendes excentrisk elegante stil. Det ses ikke kun i brilledesigns, men også i modetøj, smykker, tasker og dufte, der bæres af berømtheder som Lady Gaga, Adele, Lorde, Rihanna, Gigi Hadid og Michelle Obama.


Historien bag brandet starter i de tidlige 90'ere, hvor Karen Walker introducerede sine unikke designs på catwalken. Siden da, har brandet opnået international anerkendelse for sin innovative stil og utraditionelle tilgang til brillemode.

Udforsk din unikke stil med en Karen Walker brille

Designs fra Karen Walker tilbyder en intelligent leg med kultur og en sammensmeltning af "luxe og street". Karen Walkers briller kan både udstråle maskulinitet og femininitet, og tilbyder dig samtidig en fin balance mellem det ekstreme og det lette look.


Selv siger Karen Walker, at hendes briller især er til dem, der ikke er bange for at stå ud fra mængden. Hendes brilledesigns afspejler den rastløse og eventyrlystne ånd med dristige og overdimensionerede former, eklektiske farver og utilitaristiske træk. 


Karen Walker briller er designet med en unik blanding af stil, personlighed og kant, der afspejler hendes livsstil og vision. Med en række stilfulde modeller i alt fra den klassiske aviator, den moderne cat-eye og den stilfulde runde brille til firkantede, ovale og ottekantede designs er vi sikre på, at du finder det par briller, der passer til din unikke stil.


Se vores udvalg af Karen Walker briller

Transparente Karen Walker briller