Miga Studio

Med hovedkvarter i Treviso, Italien, designer og producerer Miga Studio håndlavede luksusprodukter med kant. Brandets stil og udtryk er mangefacetteret, men afspejler både italiensk kultur og japansk minimalisme i et elegant mix. 


Brug Miga Studios til at forstærke din persona. En del af Miga Studios filosofi er, at der ingen regler er for personlig stil. Derfor skal du ikke se dig om og gøre som de andre, men stille dig selv i centrum for din stil og dit udtryk.


I Miga Studios kollektioner finder du både klassiske designs med innovative detaljer og nye, flotte og kreative takes på de velkendte former og farver. Deres produkter lader dig udtrykke præcis hvad du vil – der er noget for enhver smag, garderobe og anledning.

Mørke Miga Studio briller

Miga Studio ser brillebranchen fra et nyt perspektiv

Miga Studio ønsker at bringe et nyt perspektiv til brillebranchen og har derfor bevidst taget udgangspunkt i de designstærke kulturer, der findes i både Italien og Japan: Den kulturelle rigdom, sansen for kvalitet og de intense følelser fra Italien samt de minimalistiske designs og den futuristiske følsomhed, der kendetegner japansk kultur og livsstil.

 

Det innovative brand ønsker at dekonstruere fortiden for at skabe nye originaler i brillebranchen. Hos Miga Studio har de kvaliteten i fokus og bruger kun materialer, der lever op til deres høje krav. Se vores udvalg af briller fra Miga Studio

Se vores udvalg af solbriller fra Miga Studio