Titanflex

Titanflex er blandt de bedste spillere på brillemarkedet. De revolutionerede branchen i 1988, hvor den tyske optiker Eschenbach udviklede den innovative Titanflex-teknologi med en ny kombination af materialer, kaldet memory-titanium. Det formstabile men let-bøjelige materiale gør brillerne både fleksible, robuste og op til en tredjedel lettere end konventionelle briller af stål – uden at gå på kompromis med pasformen.


Med Titanflex får du maksimal stabilitet med maksimal fleksibilitet: Et super let brillestel, der elegant klarer alle udfordringer – fra hverdagens små og store gøremål til det sporty, eventyrlige og ekstreme. Titanflex har en model til enhver situation og forener innovation og tradition i gedigent, let og elegant tysk design.


Mange bruger begrebet Titanflex om alle typer memory-titanium-briller, men originalen og oprindelsen ligger hos Eschenbach, der har skabt Titanflex-brandet og teknologien bag. Takket være tysk ingeniør-ekspertise er Eschenbach og Titanflex i dag markedsledere på memory-titanium, der også bruges i rumfartøjer, skibe og medicinsk teknologi.

Titanflex: Populære briller til børn


Titanflex briller er både lette og behagelige at have på – perfekt til ubesværet og sikker leg og derfor en populær brille til børn. De skal kunne bevæge sig frit uden at tænke over brillerne, og her er Titanflex en fantastisk følgesvend i legenSe vores udvalg af Titanflex briller til børn

 

Barn med Titanflex briller på