Vil du være med til at udfordre vanetænkningen i optikerbranchen i Danmark

Vi søger: 
– 1 Store manager (optiker baggrund) til vores butik på Østerbrogade
– 1 Store manager (optiker baggrund) til ny butik i KBH centrum
– 1 ny udklækket optiker


Ambitioner ad libitum
Democratic Eyewear åbnede sin første butik i oktober 2019 – som vi helt forsigtigt vil tillade os at kalde en kæmpe succes.

Vores koncept vender op og ned på branchens prispolitik – og leverer fair, enkle og 100% transparente priser – og samtidig sælger vi topbrands som Tom Ford, Gucci, Massada, Savile Row og vores eget brand Democratic Eyewear. Her på vores website kan du se meget mere.

Vi indrømmer blankt at de lave priser på topbrands står i skærende kontrast til vores flotte butikker og udstyr i nærmest uhørt høj klasse. Vi har simpelthen truffet beslutningen at: ”selvom alt er i top – så kan priserne godt være rimelige alligevel”.

Vores tanker en gennemsyret af at give vores kunder en tårnhøj kvalitetsoplevelse – i en uhøjtidelig tone og familiær atmosfære. 

Som du allerede ved så kan man levere bedst hvis der er ”orden i penalhuset” og man arbejder struktureret mod de fælles mål. Dette gør sig specielt gældende for en virksomhed som Democratic Eyewear hvor vi kan lide at have travlt – og det er mødet med kunderne og gode løsninger der tænder ilden i øjnene på os hver dag – og får os til at springe ud af sengen om morgenen.

Lyder det for mærkeligt – så kan du roligt blive siddende i dit nuværende job.

Vil du modsat være med til at revolutionere markedet med service, innovation, gennemsigtighed – og ikke mindst fair priser så læs videre.

Vi søger: 
– 1 Store manager (optiker baggrund) til vores butik på Østerbrogade
– 1 Store manager (optiker baggrund) til ny butik i KBH centrum
– 1 ny udklækket optiker

På Østerbrogade har vi allerede en fantastisk optiker på nedsat tid (32 timer), som har været med siden 1. dec.  – Lise Koefoed. Lise ønsker ikke rollen som store manager men glæder sig til endnu en kollega at spille bold med. Du vil også arbejde sammen med retailpersoner.

Vi har satset hele butikken på alt det nyeste udstyr som du naturligvis bliver trænet i at bruge f.eks OCT kamera og Visionix – og vores udvidede samarbejde med øjenlæger bliver en naturlig del af din professionelle udvikling.

Hos os står tiden ikke stille. Vi tror på innovation, mode, design i høj kvalitet og vi tror ikke på at traditionel kædeadfærd gør en positiv forskel for vores kunder.

Kort og godt, du bliver hørt og set, du er med i udviklingen og vi har ingen fine fornemmelser. Gode idéer vinder over mindre gode. Alle ejere arbejder 100% i virksomheden – hvilket gør beslutningsvejen kort. Vi har viljen til at udfordre status quo, arbejde professionelt og gøre en kæmpe indsats for vores medarbejdere, partnere og kunder.

Hvem er du:

  • Optikeren, der kan og vil tage ansvar for driften af en flot butik. Regnskab, marketing mm ligger i en central support afdeling.
  • Du er empatisk, elsker at servicere dine kunder og går altid ’lidt længere’ for enhver kunderelation
  • Du har godt humør
  • Du analyserer problemer – og præsenterer løsninger
  • Interesse i briller, kontaktlinser og øjensundhed.
  • Inspireret af mode, design og stærke brands
  • Motiveret af struktur, overblik og service er essentielt
  • Høj faglig professionalisme og viden
  • Imødekommende og ivrig efter at skabe resultater sammen med gode og kompetente mennesker

Kontakt os for en uforpligtende snak i al fortrolighed:

Lone Lorentzen
mail: ll@democraticeyewear.com  
mobil: +45 29440605
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/lone-lorentzen-2774098/

Stig Engelbreth Hansen 
mail: Sh@democraticeyewear.com,
mobil: +45 60180745
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/stigengelbrethhansen/