Få den bedste glaskvalitet hos Democratic Eyewear

Skrevet af: Democratic Eyewear

Democratic Eyewear går utroligt meget op i gennemsigthed og ærlighed. Det betyder, at vi har fjernet alle ekstraomkostninger for dig som kunde. Kort fortalt slipper du for at skulle betale en skyhøj pris uden af gå på kompromis med kvaliteten.

Hos Democratic Eyewear kan du altid være sikker på at få den bedste glasløsning til netop dit synsbehov. 

Hvorfor betale mere for tyndere glas, bedre overfladebehandlinger eller bredere læsefelter hos andre optikere? Hos Democratic Eyewear har vi fjernet alle ekstraomkostninger for dig som kunde; det betyder at du får den bedste kvalitet på markedet – uden du behøver at betale mere. 

Hos os skal du ikke tage stilling til, hvorvidt du vil gå på kompromis med dit syn eller ”kosmetikken” af glassene. På den måde er du altid garanteret at få fuld værdi for pengene!

BOOK EN SYNSTEST I DAG

 

Gennemsigtighed og ærlighed 

Gennemsigtighed og ærlighed danner grundstenene hos Democratic Eyewear. Når du som kunde vælger glas hos os, tager vi dig i hånden og guider dig til, hvilke brilleglas, der passer bedst til præcis dit behov. 

Vores dygtige optikere vælger den optiske og kosmetiske bedste løsning ud fra din synsprøve, uden at gå på kompromis med kvaliteten og uden meromkostninger for dig som kunde. Du får altid de tyndeste brilleglas til din styrke, den bedste overfladebehandling med 3 års garanti og det bredeste og individuelt tilpassede læsefelt, når du skal have flerstyrkeglas.

Vores glasleverandører er to af verdens førende – ejet af blandt andet Essilor. Derfor er du sikker på at få et par brilleglas i enestående kvalitet, der er udført med præcision i Europa ved hjælp af den nyeste ”state of the art"-teknologi. Det sikrer klarhed og komfort for dig som kunde.

 

Nyd godt af progressive glas – uden at betale skyhøje priser 

Hos Democratic Eyewear er vi stolte af at samarbejde med to af verdens førende glasleverandører. Til progressive glas bruges IOT og Camber teknologier. Vores leverandørers højteknologiske produktionsapparat gør det muligt at lave besparelser på omkostninger, som kan videreføres til kunden – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores leverandør har en bred vifte af progressive designs og højteknologiske coatninger, samt imponerende leveringstider med distribution over natten til hele Europa.

Bæredygtigt design

Hos os er bæredygtigheden i højsædet, hvilket betyder at vores leverandører har en miljøbevidst produktionspraksis, når det kommer til både distribution og energiforbrug. 

Vores leverandører har et stort fokus på at reducere miljøbelastningen, hvilket kommer til udtryk ved selvforsyning gennem brugen af bl.a. genopfyldelig solenergi til både produktion og drift. 

Som et ekstra skridt imod en grønnere fremtid, har vores leverandører valgt at gå over til søfragt i store bulks i stedet for daglig luftfragt af råmaterialer. Dermed er produktionen af vores brilleglas med til at mindske CO2-fodaftryk. 

Du kan også læse vores blogindlæg om hvilke tiltag vi hos Democratic Eyewear har taget for at blive mere bæredygtige.