Håndlavet demokrati – vores design filosofi

Skrevet af: Democratic Eyewear

Vores design filosofi er at skabe smukke, moderne og unikke produkter fremstillet af de bedste materialer, der aldrig går af mode – til priser, der er i øjenhøjde med din pengepung.

Handmade democracy – our design philosophy

Vi holder et vågent øje med hvert enkelt trin fra start til slut i fremstillingen for at sikre, at vi altid leverer de bedste designs, den bedste kvalitet og et ansvarligt produkt, som vi kan være stolte af at vise vores kunder.

Vores egne stel er håndlavede, designet I København og fremstillet ved brug af den bedste knowhow og de bedste materialer. Materialerne er specielt udvalgt fra producenter, så designet passer til vores høje kvalitets standard og skandinaviske DNA.

Inspirationen til vores design finder vi blandt andet i skandinavisk “street style” kombineret med input fra WGSN “World Global Style Network”. Herudover researcher vi non stop, og vores team henter inspiration fra besøg i globale mode-metropoler, svundne tider og ting, der måske umiddelbart kan opfattes som værende passé, men som vi tilfører et moderne nordisk twist og opdaterer til moderne klassikere.

Vores design vision er at intuitivt ære fortiden og samtidigt kombinere den med en skandinavisk minimalisme. Resultatet er en smuk tidløs kollektion, der afspejler nordisk minimalistisk stil kombineret med en moderne genfortolkning af vintage stilen.

Vi har et tæt samarbejde med special-uddannede grafikere, der fortolker vores designs og designbriefs og ”oversætter” dem til CAD og tekniske tegninger, så produktet har den bedste pasform og komfort.

Herefter reviderer og finjusterer vi tegningerne og farverne, der er nøje udvalgt af vores designteam, og så, men først så, foretager vi den endelige udvælgelse.

Så bringer vores producent tegningerne til live ved at fremstille prototyper, som vi tester for pasform og størrelse og holdbarhed i henhold til gældende EU standarder, inden vi foretager den endelige udvælgelse og kvalitetskontrol.