Stelkvalitet – for os er godt nok ikke godt nok

Skrevet af: Democratic Eyewear

Hos os føler du dig ikke snydt, når du køber briller. Vi har ærlige priser på eksklusive håndlavede brillestel af Italiensk acetat, Japansk titanium og tysk producerede komponenter – og ingen ekstra tillæg for det ene og det andet.

Quality of our frames – for us good enough is not good enough

Vi lægger ikke fingrene imellem, når det gælder om at sikre kvaliteten af vores stel. De lever op til de strengeste kvalitetskrav og overholder europæiske standarder. Herefter kvalitetstester vi selv alle de nøje udvalgte materialer inden produktionen starter. Og endnu før produktionen er godkendt, underkaster vi hver model en streng kvalitetstest, der sikrer at alle materialer lever op til vores og til vores kunders forventninger. 

Vi tester for: 

Pasform, størrelse og holdbarhed i henhold til gældende EU-standarder inden stellet kommer på hylden i butikken.  

 

Og vi holder et vågent øje med hvert stel 

Hvert stel går gennem de kyndige og kritiske hænder på op til 30 forskellige personer under produktionsforløbet. Og fra start til slut holder vi vågent øje med hvert enkelt trin i processen for at sikre, at vi altid leverer den bedste kvalitet. 

 

Håndplukket kvalitet 

Vores materialer er håndplukkede for at sikre at vi altid får den bedste kvalitet. Vi har udvalgt håndlavede italienske acetater fra bl.a. Mazzucchelli, super fleksibelt rustfrit stål og japansk titanium alt sammen kombineret med tysk konstruerede hængsler og teflon coated skruer fra tyske OBE. Det sikrer den højeste standard.  

 

Democratic design er skandinavisk design 

Vores design er nøje tilpasset vores kunder. Det er tidløs skandinavisk stil med inspiration fra dansk street style og en underspillet nordisk minimalisme tilsat en moderne ny-fortolkning af vintage-stilen. Vores design vision er at ære fortiden og se frem med den nordiske minimalisme.