Er kontaktlinser besværlige størrelser for dig? Så kom ind til os

Skrevet af: Democratic Eyewear

Hos Democratic Eyewear giver vi dig den mest tidssvarende rådgivning omkring kontaktlinser, og vi er fuldt opmærksomme på at du som kontaktlinsebruger skal have det helt rigtige produkt.

Are contact lenses tiresome for you? Then come to us.

Vi går meget op i, at du har de helt rigtige kontaktlinser. Når vi rådgiver dig, tager vi højde for dine samlede behov: Styrken og pasformen på linserne, men også dine behov mht. hvordan du bruger dine linser. Bruger du linser hver dag eller fra tid til anden? Vores mål er at sikre dig et optimalt syn og en behagelig hverdag med kontaktlinser.

 

Moderne kontaktlinser til en moderne hverdag

Alt for mange kontaktlinsebrugere kan berette, at de tidligere har brugt kontaktlinser, men at de nu er stoppet. Det kan skyldes mange ting, men hos Democratic Eyewear mener vi ikke at det behøver være sådan. De fleste af dem, der er stoppet med kontaktlinser, har jo i sin tid haft en god grund til at vælge kontaktlinser. Vi vil gerne have en dybere dialog med dig og en grundig forståelse af dine behov for at finde den rigtige løsning til dig – så du kan forblive tilfreds med dine kontaktlinser hver dag og nyde friheden, som de giver dig.

 

Kvalitet og behov

Vi udvælger vores produkter med et skarpt øje på kvalitet, ny-udvikling, komfort og synsstabilitet. Det er vigtigt, at du hele tiden har de bedste kontaktlinser til den situation, du står i. Derfor vil vi altid spørge ind til, om der er noget vi kan gøre for at din hverdag med kontaktlinser bliver så velfungerende som muligt. Vi skal være sikre på at du altid har det helt rigtige produkt, så vi informerer dig løbende om nye linser i vores sortiment. Derfor er kontaktlinsekontrollerne meget vigtige. For det første fordi vi kan tjekke dine øjne og sikre, at de er sunde og raske med henblik på dit kontaktlinseforbrug. For det andet fordi vi kan gøre dig opmærksom på nye produkter, som måske kan gøre din hverdag med kontaktlinser endnu bedre. Du bliver automatisk indkaldt til kontrol en gang om året, men du er altid velkommen til at kontakte os på telefon, email eller kigge forbi butikken.

 

Abonnement eller kontantkøb – som det passer dig

Hos os kan du få kontaktlinser på abonnement, så du altid har linser ved hånden. Vi tilbyder et FULDTID-abonnement til dig, som bruger linser hver dag, og et DELTID-abonnement til dig, der bruger linser en gang imellem, f.eks. i forbindelse med sport eller andre fritidsaktiviteter, hvor linser bare er bedre end briller. Som abonnent får du naturligvis en god pris på briller, da det er vigtigt at have brillerne klar til de tidspunkter, hvor du ikke kan anvende linser f.eks. i forbindelse med sygdom.

Du kan selvfølgelig også vælge at købe dine kontaktlinser kontant i vores butik eller i vores webshop. Så kan du bare købe ind, når du har brug for flere linser.

 

Kontaktlinser til den moderne kontaktlinsebruger

Når vi som optikere spørger kunderne, om de egentlig er tilfredse med deres kontaktlinser, er svaret oftest ja. Men det er vores erfaring, at det ikke altid er tilfældet. Vi er derfor hele tiden på udkig efter innovation og nye produkter, som kan gøre vores sortiment endnu stærkere. Ikke for vores vores egen skyld, men for din. Vi lægger megen vægt på god rådgivning, gode produkter, fair priser og stærke relationer til vores kunder. Det vil du kunne mærke.