Brillemoden 2023

Skrevet af: Democratic Eyewear

Er du i tvivl om, hvilke briller der trender i 2023? Så læs med her og bliv inspireret til, hvilke typer af briller, der præger modebilledet lige nu, og hvilke, du skal vælge for et moderne brillelook.

Brillemoden 2023

 

Hvilke briller er moderne i 2023?

Fælles for de briller, der er trendy til både kvinder og mænd i 2023 er, at de skal være vovede, markante og med referencer til 70’erne og de klassiske brillelooks. 


Der er flere populære trends inden for modebriller, der kommer tilbage i år, og vi kommer til at se mange af de klassiske brilletyper igen. Både runde briller, retrobriller og klassiske mønstre som tortoise er et hit hos både mænd og kvinder i 2023.

Hvis du er til et mere underspillet look, kan du kaste dig ud i en af tidens største brilletrends, nemlig de seje, transparente briller. De er perfekte til dig, der gerne vil være med på brillemoden. Det er nemlig nogle af de mest smarte briller netop nu, og er populære til både kvinder og mænd, der ønsker et raffineret look. 

 

Retro briller

Et musthave denne sæson er de helt store brillestel – inspireret af 70’ernes retrostil. Selve brillerne skal være markante og ekstravagante i år, og specielt briller med dobbeltbro eller de moderne cat-eye modeller trender lige nu. Det er desuden en trend, der ses i solbrillemoden, hvor især de farvede glas i brune og gullige nuancer hitter. 

Hvis du er modig, og ikke er bange for et par statement-briller, der med sikkerhed gør dig bemærket, kan du med fordel forsøge dig med et par af sæsonens mest trendy briller. 

Se vores udvalgte retro briller her:

 

Gennemsigtige stel

De gennemsigtige stel i lyse nuancer er en af tidens helt store brilletrends, og ses både hos kvinder og mænd. De er blevet særligt populære, fordi de er tidløse og giver et raffineret og trendy look, der fuldender ethvert outfit – hvad enten det er på kontoret eller en aften ude med vennerne. Selv om de er neutrale i udtrykket, er der stadig rig mulighed for at skræddersy dem efter dine egne præferencer, ved f.eks. at vælge en anden farve stænger. 


De gennemsigtige briller passer desuden til de fleste ansigtsformer og hudtoner, og de falder naturligt sammen med ansigtet uden at dominere eller kontrastere med ansigtets naturlige træk. 

Se vores udvalgte gennemsigtige stel her:

 

Klassisk skildpaddemønster

Det klassiske skildpaddemønster, også kaldet tortoise, er en variant, der vender tilbage i modebilledet igen og igen. En af grundene til det er, at den er universel og klassisk – og så passer den til både de fleste kvinder og mænd. Stilen er alsidig, og det klassiske brillestel med den flotte blanding af brune, sorte og gyldne farver passer til de fleste hudtoner og hårfarver. Tortoise-stellet har en tidløs karakter, der aldrig rigtigt går af mode.

Hvis du er til et klassisk look, der både kan bruges til business og mere casual brug, så skal du overveje et par af årets briller i det populære skildpaddemønster. Mønstret kommer i forskellige farvekombinationer, så der er med garanti et par, der passer til din personlige stil.   

Se vores udvalgte skildpaddemønstre her:

 

 

Metalstel 

Det helt tynde metalstel er desuden en af de helt store trends inden for briller dette år, og er især velegnet til dig, der ønsker en mere underspillet brille. De smarte briller fås både til kvinder og mænd, og i 2023-udgaven er formen enten helt rund eller oval for at give et minimalistisk udtryk.

Hvis du er ny brillebruger, kan de strømlinede metalbriller desuden være et godt bud på en brille, da de giver et afdæmpet look. Brillerne fås typisk både i guld og stålstel, så du selv kan vælge den nuance, der passer bedst til din personlige stil. 

Se vores udvalgte metalstel her:

 

Brillemode til mænd 2023

De rektangulære briller har længe været populære til mænd, og noget tyder på, at det fortsætter i 2023. De firkantede brillestel er et enkelt og underspillet valg, der med sikkerhed passer til de fleste outfits i skabet. Derudover passer denne type briller også til de fleste ansigtsformer.

Denne trend er ideel til dig, der gerne vil have en klassisk herre brille, der ikke går af mode lige foreløbig.  

 

Brillemode til kvinder 2023 

Brillemoden til kvinder i 2023 er præget af især runde, smarte briller, der passer til de fleste ansigtsformer og til alle anledninger – hvad enten det er på kontoret eller i fritiden. De seje runde briller giver et statement-look, der helt sikkert er kommet for at blive året ud. Se vores store udvalg af briller til kvinder.

Vi forhandler også børnebriller, så skal jeres barn have sit første par briller eller et nyt par, så står vi klar til at hjælpe jer. Med vores briller til børn kan du have fuld tillid til, at dine børns øjne får den beskyttelse og støtte, de har brug for.

Book synstest her

Hvilken type briller skal jeg vælge? 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type briller der passer til dig, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller til din ansigtsform. Hos Democratic Eyewear står vores dygtige optikere altid klar til at rådgive dig og yde ekspertviden, når du skal have nye briller. Kom og besøg en af vores butikker, så guider vi dig frem til, hvilke briller du skal gå efter. Vi har ligeledes et stort udvalg af solbriller, så uanset om du leder efter dame solbriller eller herre solbriller har vi noget for dig.