Vores glas – den ypperste præcisionsteknologi stiller skarpt så du kan se skarpt

Skrevet af: Democratic Eyewear

Hvert eneste af vores glasprodukter er omhyggeligt skabt ud fra en unik og avanceret præcisions teknologi og tilpasset til at imødekomme kundens individuelle behov. 

Our glass – the most outstanding precision technology in your service

Vores højteknologiske glasleverandør er kendt for at producere avancerede optiske løsninger. Vi tilpasser glasset millimeterpræcist til dig og kun dig. Premium kvalitet, high-tech finish og de tyndest mulige glas tilpasset individuelt efter den enkelte kundens behov.

Produkterne er skabt ud fra en konstant innovation. Alle kunder har forskellige baggrund og livsstil og derfor behov for individuelt tilpasset glasløsninger. 

Uanset dit behov så har vi løsningen. 
Vores glas’ præcision styrke ligger i 5 kerneområder som vi har forfinet gennem årene. 


Optical Solution Technology. Tager højde for alle de komplicerede detaljer og menneskelige faktorer som ofte overses ved valg af brilleglas. Bløde faktorer som bærevaner har meget at sige når der skal tilpasses glas. F.eks hvor tæt sidder brillerne på dine øjne, hvor lavt sidder brillen på næsen og hvordan er dine øjenbevægelser når du læser tæt på. Alle disse unikke faktorer tages i betragtning i produktionen af vores glasdesigns. Hvert glas er tilpasset til dit personlige behov.

Optimal Fit Technology. At producere glas til et stel er mere end bare at slibe det til den rigtige facon. ”Optimal  Fit Technology” tager højde for en lang række parametre for at glassene kan individuelt tilpasses. Vi sikrer skarpt syn, maksimal komfort, en tynd og let glasløsning, Alt dette er med til at give en optimal balance mellem din styrke og glastykkelse. Du vil altid modtage den tyndest mulige løsning. 

Advanced Surface Coating Technology. Giver dine brilleglas lige det ekstra der er brug for, for at have et komfortabelt og ”stress” frit syn. Exceptionelle overfladebehandlinger tilbyder mange ekstra funktioner og vores store erfaring indenfor coating udstyr og produktions metoder sikrer en ensartet kvalitet på alle glas. Belægningernes egenskab gør blandt andet at glassene er modstandsdygtige over for ridser, sikrer klart syn, reducerer blænding fra vej og refleksion fra gade og billygter, absorberer ”blåt lys” ved skærm arbejd. I alt tilbyder vi 4 forskellige belægninger. Inkl spejl behandling og farve. 

Product Engineering Technology. Vores overordnede mål er at levere den bedste kvalitet til tiden. Vores dedikation til at levere høj kvalitet og den nyeste innovation er hvad driver os til konstant at se på muligheder for at videreudvikle og forbedre vores produkter. Vores ”Product Engineering Technology” er resultatet ekspertise i glasfremstilling kombineret med sofistikeret programmering. Teknologien er skabt til at fremstille glas baseret på specifikke algoritmer og unikke databaserede designs og ikke kun fra en oversigt over forskellige styrker.  Præcision er kendetegnende for vores produktion af glas. ”Product Engineering Technology hjælper med at levere top kvalitet, samtidig med at omkostningerne holdes nede, ved hele tiden at overvåge ensartethed i produktionen og holde fejl og defekte glas på et minimum. Dette kommer i sidste ende dig som forbruger til gode, da besparelserne kan ses på vores favorable priser. 

System Engineering Technology. Sikrer at vores glas produktion og operationer kan opdateres dynamisk og i ”realtime”. Vores datadrevne systemer giver os mulighed for konstant at tilpasse vores programmer og glas designs ud fra kundernes synsbehov. På den måde kan vi hele tiden optimere vores egne design og programmer dynamisk. Denne teknologi giver os mulighed for at levere præcisions glas af ekstrem høj kvalitet.