Buddah

Buddah er et af vores egne brands, oprettet som Democratic Eyewear’s bud på kongstanken om, at alle skal kunne være med. På trods af, at vi med det udgangspunkt holder prisniveauet lavt, så er Buddah lavet af de fineste materialer: Italiensk Mazzucchelli-acetat, tyske OBE-hængsler og med tefloncoatede skruer for en endnu stærkere og mere robust kvalitet. 


Det er en del af Democratic Eyewears designfilosofi at tilbyde smukke, moderne og unikke briller, der aldrig går af mode og som samtidig er til priser, der er i øjenhøjde med enhver pengepung. Derfor er Buddah en kollektion af brillestel, der er enkle og skandinaviske i deres designs og med en en signatur, der er tro mod danske designtraditioner.

Buddah: En brille for alle

Steldesigns fra vores Buddah-brand er – som alle andre brands, vi fører – populært sagt ”briller vi rigtig gerne selv vil gå med”. Vi stiller høje krav til stellenes kvalitet og der slipper ikke noget gennem vores nåleøje, som ikke lever op til disse. De forskellige styles i Buddah-kollektionen er en samling af klassikere, med et moderne twist. Også på designsiden af kollektionen vil der derfor være noget for alle, da de fleste vil kunne se sig selv med et af de flotte Buddah-designs.

 Buddah briller på en sten

Vores demokratiske princip bliver fulgt helt til dørs af det faktum, at kunder med behov for en meget høj styrke betaler nøjagtig det samme som en, der bruger en meget lav styrke – i Buddahs tilfælde 995 kr. Det er et princip, der i øvrigt gælder for alle de brands, vi fører – både egne og eksterne brands.

 

Vi udvikler ikke så mange nye styles til Buddah-kollektionen, da vi ønsker at holde det lave prispunkt. Buddah er altså vores bud på en samling af klassikere – med et moderne twist.

 

Se vores udvalg af Buddah briller