Karmah

Med Karmah har vi i samarbejde med den dansk-svenske designduo Twenty/Twenty Studio gjort det enkelt at vælge et bæredygtigt alternativ til dine briller. Karmah-kollektionen er lavet af japansk titanium og bio-acetat fra Mazzucchelli i Italien, som er fremstillet uden brug af fossile brændstoffer og er biologisk nedbrydeligt.


Karmah: Et bæredygtigt og smukt alternativ

Karmah steldesigns er, ligesom alle de andre brands, vi fører, ”briller vi rigtig gerne selv vil gå med”. Vi stiller generelt høje krav til både stellenes kvalitet og designet af dem, og der slipper der ikke noget gennem vores nåleøje, som ikke lever op til vores egne krav. Med Karmah har vi gjort lige dét ekstra, og udviklet en kollektion som svar på vores kunders øgede efterspørgsel efter mere miljøvenlige produkter. Vi har kælet for detaljerne og designet produkterne med en kompromisløs holdning til materialerne, hvilket gør Karmah til vores mest avancerede kollektion. 


Karmah er designet i København og består af et bredt udvalg af smukke steldesigns med forskellige former og farver. Her får du et bæredygtigt alternativ, uden at gå på kompromis med kvalitet eller smukt design – her er helt sikkert et design til dig. 


Se vores udvalg af Karmah briller

Mørke Karmah briller