Retur og garanti

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail  hello@democraticeyewear.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Der gives ikke fortrydelsesret på enkeltstyrkeglas købt i vores webshop, da varen er blevet individualiseret til dig, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret.

Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Du kan bestille fragt til returnering her: https://return.shipmondo.com/returportal-democrati...

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Dette gælder også for varer med brudt forsegling, der ikke kan returneres af sundhedsmæssige eller hygiejnemæssige årsager (fx kontaktlinser).

Det er op til DemocraticEyewear A/S at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til DemocraticEyewear A/S i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

DemocraticEyewear A/S dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

DemocraticEyewear A/S
Østerbrogade 54, st. tv.
2100 København Ø
TLF: 39292100

Vigtigt: Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.