Vi er stolte af vores brands – og prisen vi kan sælge dem til

Written by: Democratic Eyewear

Vores brand portefølje er håndplukket og nøje afstemt med vores høje idealer om at levere den bedste kvalitet. Porteføljen består af brands som appellerer til kunden, der forventer værdi for pengene og høj kvalitet - og som elsker lækkert design.

We are proud of our brands - and the prices we can sell them for

Vores brand portefølje er håndplukket og nøje afstemt med vores høje idealer om at levere den bedste kvalitet. Porteføljen består af brands som appellerer til kunden, der forventer værdi for pengene og høj kvalitet - og som elsker lækkert design.

Belvie Belvie er et fransk niche brand. Kreeret af Optika en fransk optiker med 40 års erfaring og med passion forhøj håndlavet kvalitet. Kollektionen er designet for kunder som favner individualitet of diversitet.

Le Specs Siden 1979 er Le Specs blevet kendt globalt for deres ikoniske og innovative solbriller kollektioner til overkommelige priser.

Med et ry som det ultimative sommer accessoire, har Le Specs skabt et internationalt kult følge og er blevet en ægte trendsetter på den internationale modescene. Le Specs bliver Idag set båret af stjerner som Beyoncé, Rihanna, Gigi Hadid, Lady Gaga og Justin Bieber

Cutler and Gross og Savile Row er brands som har rødder i optikbranchen helt tilbage fra de blev grundlagt. Briller båret af legender som John Lennon og Harrison Ford. Håndlavet af de bedste materialer som italiensk acetat og 24 karat rullet guld. Produceret i henholdsvis Italien og I London. Disse to kollektioner henvender sig til kunden som går efter en helt bestemt stil og som værdsætter ”vintage looket”, som begge kollektioner tilbyder.

Massada Eyewear og Haffmans & Neumeister er begge brands med ultrahøj æstetik. Begge har det tilfælles, at de er håndlavede: Haffmans & Neumeister i Tyskland og Massada i henholdsvis Italien og Japan.

De to brands er meget forskellige med hensyn til hvem de henvender sig til.

Massada henvender sig til kunden, der gerne vil have et ”stykke kunst”. Hver model fra Massada er lavet som et lille kunstværk og udtrykker en bestemt stil, der kan opfattes som værende lidt niche.

Haffmans & Neumeister er strømlinet tysk minimalisme lavet af super fleksibelt stål, til meget høje standarder. Denne kollektion er til kunden som går efter et underspillet minimalistisk look.

Karen Walker og Etnia Barcelona tilbyder begge det tidsvarende street look. Til kunden som søger de seneste trends og ønsker af udskifte sine briller oftere eller ønsker at have flere par at skifte imellem. Farvestrålende og edgy faconer kendetegner begge brands.

Karen Walker's design er en intelligent leg med kulturelle undertoner, sammensmeltning af "luxe og street" og maskulinitet og feminitet, en fin balance mellem det ekstreme look og brugbarhed.

Gucci og Tom Ford er alle brands som med hver sin stil leverer den højeste luksus som man kender den fra deres couture og lædervarer.

Gucci appellerer måske mere til den yngre målgruppe. En kollektion som er præget af indflydelse fra 90’ernes eklekticisme designet af Alessandro Michele, Gucci’s nyeste skud af kreative personer som styrer design processen. Der er stadig hints til brandets rødder i kollektionen og en del af den er nedtonet dog stadig med referencer til nutiden.

Tom Ford henvender sig til den stilfulde kunde, som værdsætter super stilig elegance. Hver af disse kollektioner har deres helt klare og genkendelige signatur.