Kvalitetsbriller til alle. Et ærligt alternativ til andre optikere baseret på gennemsigtighed.

Democratic Eyewear blev stiftet i juli 2019 af mennesker med lang erfaring fra optikerbranchen.

Democratic Eyewear blev stiftet i januar 2019 af mennesker med lang erfaring fra optikerbranchen. Vi havde set os grundigt omkring hos andre danske brilleforhandlere og deres priser, og her mente vi, at vi kunne gøre det bedre.

Vi stiftede derfor Democratic Eyewear ud fra et brændende ønske om at skabe et ærligere alternativ til de eksisterende optikere med fair priser, der går uden om mellemmænd.

Det er vores ønske, at alle skal have en god købsoplevelse hos os, uanset om de handler online eller i en af vores butikker. Det skal nemlig være en fornøjelse at få nye briller - ikke en pine.

Professionelle optikere

Det gode brillekøb begynder først og fremmest med en præcis og professionel synstest. Hos Democratic Eyewear benytter vi det nyeste og mest avancerede udstyr til udførelsen af vores synstest.

Vi har et hold af dygtige og professionelle optikere, som er er specielt uddannede og har trænet grundigt i at bruge det avancerede udstyr, og som altid står klar til at hjælpe og rådgive vores kunder.

Hos vores optikere kan du udover at få foretaget en synstest også få lavet et sundhedstjek af dine øjne. I denne forbindelse er vores samarbejde med førende øjenlæger en helt naturlig del af vores hverdag.

Book synstest

Gennemsigtige priser uden fordyrende tilvalg

Hos Democratic Eyewear er vores prisstruktur helt unik i branchen. Alle vores produkter og ydelser har gennemsigtige priser. Det vil sige, at den pris, der fanger dit øje, er den pris, du ender med at betale. Der er ikke skrevet noget med småt.

Hvis der f.eks. står DKK 995,- på prisskiltet så er det DKK 995,- du betaler. Du vil derfor ikke opleve, at der kommer uforudsete tilvalg som f.eks. antirefleksbehandling af dine glas. Hos os er ALT inklusive i prisen. Enkle, gennemsigtige principper, det er noget der gennemsyrer hele vores tankegang.

Alle har ret til kvalitetsbriller. Derfor kan du altid finde briller i høj kvalitet til rimelige priser i vores udvalg.

Se vores priser her

Vores kundeløfte:

Hos Democratic Eyewear mener vi, at det skal være en fornøjelse at få nye briller - ikke en pine. Derfor er det vores kundeløfte, at alle skal have en god købsoplevelse, hvad enten det er i vores webshop eller i en af vores fysiske butikker.

Vores dygtige og professionelle optikere står altid klar til at give dig hjælp og rådgivning om hvilke briller, solbriller eller kontaktlinser, der er de rette for dig. Her anbefaler vi, at du starter din nye brille-rejse med en synstest og sundhedstjek af dine øjne, så vi bedst muligt kan skræddersy den perfekte løsning for dig og dine behov.