Vil du være en del af en succes?

Vi har haft en forrygende start af Democratic Eyewear siden oktober 2019.

Vi har åbnet flere egne butikker og butikker med franchise partnere. Kunderne har trods et par år med Corona taget os til sig, hvilket vi især mærkede, da vi åbnede vores seneste butik på Frederiksberg: Den er ligeså succesfuld som vores første butik på Østerbro efter bare 3 måneder. 

I 2022 skal vi åbne flere butikker sammen med de dygtigste optikere og retailere, der mestrer deres fag, elsker kunderne og gerne vil være deres egen chef med et succesfuldt koncept og branchestærke partnere i ryggen.

Er det dig, der drømmer om at starte sin helt egen butik med et nyt succesfuldt koncept som forbrugerne sukker efter?

Lidt om teamet bag
Vi er 3 partnere med stærk baggrund i branchen, der har arbejdet med forretningsudvikling, forretningsstrateger og designet cool briller. Bedst af alt har vi et kæmpe netværk.

Vi arbejder ud fra et højt kvalitetskrav i alt i mødet med vores kunder.

Vi åbner butikker først i Danmark og senere udenfor Danmarks grænser.

Vores koncept får stor ros af kunderne
Kun det bedste duer for vores kunder.

Vi arbejder med et enkelthedsprincip, så vores kunder let kan gennemskue, hvordan de kan købe briller hos os. – og ikke mindst hvad de skal betale.

Vi designer og producerer vores egne kollektioner under brandet ’Democratic Eyewear’ og sælger også andre håndplukkede topbrands som Tom Ford, Massada Cutler & Gros, Savile Row, Oliver Peoples, Haffmans und Neumaster mm.

Hos Democratic Eyewear sælger vi briller på en helt ny måde: En samlet pris for en færdig brille, der omfatter:

– Stel
– Tyndest mulige glas uanset styrke
– Overfladebehandlinger af glas: Anti-refleks, smudsafvisende- og antirids-behandling
– Synstest

Alt er med i prisen.


Ganske simpelt, gennemsigtigt og til fair priser. 


Vi har kun 4 priskategorier med enkeltstyrke og 4 med flerstyrke. Vi har hele tiden fokus på forbrugeren. Det skal være en fornøjelse at være kunde: før, under og efter købet.

 

Vores ambitioner stopper ikke her.
Vi sætter en ære i at have de bedste partnere, som både kan være optikere og retailere – og de bedste optikere fortjener det bedste udstyr – og den nødvendige uddannelse og træning.

Vi investerer i state-of-the-art optisk udstyr. Vi trænes af øjenlæger og optimerer dermed vores faglige kompetencer, så vores kunder får den allerbedste service og rådgivning. Vi tilbyder således optikere kompetenceudvikling fra dag ét. 

Vores synstest og sundhedstjek har stor værdi – både når der skal vælges briller og kontaktlinser og når vi rådgiver vores kunder om øjensundhed og bevaring af synet.

Med andre ord: vi har tænkt på det hele.
Vi er helt klar til at udvide med flere butikker og dygtige optikere, der hjælper med at udbrede den demokratiske tanke om at give alle mulighed for at få kvalitets- og luksusbriller til gennemsigtige og fair priser. 

Vil du med på rejsen og få din egen succesfulde Democratic Eyewear butik, så kontakt os eller kom ned i vores flotte butik på Østerbrogade 54 og få en snak med os.

Kontakt:
Lone Lorentzen på ll@democraticeyewear.com eller ring på 29440605.

 

# Partnerskab
# Teamwork
# Support
# Kundefokus
# Service
# Democratic Eyewear