Democratic Eyewear – Østerbro, København

Democratic Eyewear brillebutik på Østerbro 

Østerbrogade 54
2100 Kbh Ø
Se på kort

Telefon: +45 392 9 21 00
E-mail: hello@democraticeyewear.com

 

Vores butik på Østerbrogade 54 var den første butik vi åbnede. Lige ved søerne fandt vi den bedste beliggenhed, vi kunne forestille os. Vi slog dørene op og tog de første synstests d. 12. oktober 2019.

I vores butik på Østerbrogade vil du blive mødt af vores professionelle optikere, der står klar til at guide dig til at finde dine nye favoritbriller. Kig ind og lad os hjælpe dig med at finde frem til de perfekte briller til dig. 

Om os

Vores idé om at tilbyde kvalitetsbriller til gennemsigtige og klare priser – havde fået et hjem. Vi investerede i det mest avancerede udstyr – og ansatte kompetente optikere. Det varede ikke længe, før de lokale fra Østerbro begyndte at strømme til – for selv om der ligger endog rigtigt mange optikere inden for en kort radius, var der ingen, der kunne matche vores priser og kvalitet. 

 

Stort udvalg af kvalitetsbriller fra de største brands

Hvad enten du er på udkig efter herre briller, dame briller, solbriller til herrer eller solbriller til damer. Vi har et stort sortiment af kvalitetsbriller- og solbriller, og forhandler et stort udvalg af designerbrands samt vores eget brand.

Så hvis du er på udkig efter moderigtige briller på Østerbro, så kig ind forbi vores butik.

Læs mere om vores brands her. 

Book en synstest i vores butik på Østerbro

I forbindelse med vores butik har vi vores kontor, hvor 8-10 mennesker mødes hver dag  og laver de forskellige opgaver, der skal til for at få hjulene til at snurre i vores 6 butikker.

I vores butik på Østerbrogade kan du få foretaget en synstest af vores dygtige og autoriserede optikere. 

Med en synstest kan vi vurdere, hvilke udfordringer der er med dit syn, hvilken styrke du skal bruge og samtidig give dig et sundhedstjek af dine øjne. Det er hurtigt og smertefrit, så der er ingen grund til at udskyde det. Bestil en tid til synstest allerede i dag. 

Læs mere om hvad selve synstesten består af her

BOOK SYNSTEST

Besøg vores andre butikker

Åbningstider Østerbro